Показано 37–48 із 91

Сулугуні на шампурі

230 г

130 

Чука з горіховим соусом

100/50 г

120 

Шакшука

200/20 г
Томат, яйце, перець болгарський, сік томатний.

120 

Шашлик з курячого філе

200/50/60 г
подаємо з маринованою цибулею, соусом та Місхурі.

200 

Курка запечена у печі

500/50/60 г
подаємо з соусом та Місхурі.

270 

Хлібний корж Місхурі

180 г

45 

Шашлик зі свиної шиї

200/50/60 г
подаємо з маринованою цибулею, соусом та Місхурі.

270 

Асорті різносолів

300 г.
Квашена капуста, мариновані огірки, томати.

180 

Солянка збірна м’ясна

350/30 г.

150 

Крем суп грибний

400 г

90